Почивка в Сиде, Анталия – автобус и самолет, 8 нощувки

Специална оферта Сиде, Анталия
Лято 2016
Автобус и самолет – 8 нощувки!

10 дни/ 8 нощи

royal-alhambra-palace

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА ОТ ТУК>>>

В ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
ЦЕНИ С ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ И 35 % ДЕПОЗИТ ДО 29.02.2016

цена: от 506.00 лв

Пакетните цени включват:
*Транспорт с лицензиран автобус София – Анталия
*Чартърен полет Анталия – София
*Летищни такси (Съгласно промените в чл. 80 от Закон за туризма в цената се включват летищни такси – 39 евро на човек)
*Трансфер хотел – летище
*8 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене
*Медицинска застраховка със ЗАД “Алианц България”, покритие 5000 евро (за лица до 65 години)
*Всички пътни и магистрални такси
*Представител на TA по време на пътуването с автобус
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
*Изпращане от представител на TA на летище Милас

Пакетните цени не включват:
*Такса гориво – начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
*Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години – доплащане 15 лв.
*Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години – доплащане 25 лв.
*Застраховка “Отмяна на пътуване” – доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД “Алианц България”, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
*Разходи от личен характер
*Допълнителни екскурзии.
Условия за ранно записване:
*Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати
*Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
*В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Условия за настаняване и пътуване:
*Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията “КОРИС БЪЛГАРИЯ” ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
*При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
*При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
*Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
*Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
*В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
*Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
*Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
*Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
*Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Допълнителна информация:
*Минимален брой за осъществяване на пътуването – 35 човека
*Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване
*Начин на плащане: 35 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване
*Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
*Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
*Визов режим: няма изисквания за визи
Застраховка “Отмяна на пътуване” се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД “Алианц България”.
*Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу и тя е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога са направени те. Ако има такова изменение, информация за стойността му се публикувана 20 дни преди датата на съответния полет и тази информация се предава на клиентите за този полет и те могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди отпътуването в агенцията, където са направили резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/.
*Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: Варна: 600 долара на тон; Милас: 600 долара на тон.
*Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z – средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Милас /X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Милас – Варна/.

ЕМ

За резервация
Име, фамилия:*
e-mail:
Телефон:*
Дестинация:*
Хотел:
Дата на настаняване:*
Дата на напускане:*
Брой възрастни :*
Брой деца:
Допълнителни изисквания:
Въведете числото:179+0=Полетата със * са задължителни.


About admin